PREBIOLIFE

“Anda Mencari Penawar Sakit Buah Pinggang Yang Selamat, Berkesan danTerjamin?”

Tuesday, 17 May 2016

PREBIOLIFE - Penawar Sakit Buah Pinggang

PREBIOLIFE adalah produk makanan kesihatan yang ideal bagi anda yang mempunyai masalah buah pinggang kerana ia dapat membantu meningkatkan kesihatan buah pinggang anda kepada tahap yang lebih baik secara semulajadi.

Tidak seperti produk makanan kesihatan yang lain, disamping membantu pemulihan buah pinggang, PREBIOLIFE juga berupaya meningkatkan tahap kesihatan anda secara menyeluruh dengan memastikan organ dalaman berfungsi secara sihat, meningkatkan kecekapan sistem penghadaman dan membantu menguatkan sistem imunisasi badan.SIAPAKAH YANG PERLU MENDAPATKAN PREBIOLIFE?
 • Anda yang mempunyai masalah sakit buah pinggang yang sedang mencari produk yang dapat membantu memulihkan kesihatan buah pinggang mereka secara semulajadi. Tiada had umur dan sesuai untuk lelaki dan juga perempuan.
 • Anda yang mempunyai orang tua yang mengalami sakit buah pinggang yang agak kritikal dan ingin membantu orang tua mereka meningkatkan kesihatan buah pinggang mereka ke tahap yang lebih baik.
 • Anda yang tidak mempunyai masalah buah pinggang tetapi ingin memastikan buah pinggang mereka sentiasa kekal sihat dan berfungsi dengan baik dan sempurna sepanjang masa.
 • Anda yang ingin meningkatkan kesihatan diri secara menyeluruh termasuk organ-organ dalam dan juga meningkatkan keberkesanan sistem penghadaman dan penjagaan usus kepada yang lebih baik.
 • Anda yang ingin menghindari diri daripada penyakit Diabetes (yang merupakan salah satu punca utama penyebab sakit buah pinggang) dan mengembalikan paras kolestrol mereka ke paras normal.
 • Anda yang sering mengalami keletihan dan kelesuan dalam mengharungi aktiviti-aktiviti harian kerana PREBIOLIFE ini mengandungi peratusan prebiotik yang tinggi di mana metabolisma prebiotik oleh bakteria dalam usus besar akan menghasilkan tenaga sehingga 500 kcal sehari yang akan membuatkan mereka rasa lebih bertenaga sepanjang hari.
        PREBIOLIFE terdapat dalam 3 perisa pilihan iaitu Strawberry, Oren dan Anggur :
          
                              Boleh KLIK DI SINI untuk maklumat yang lebih lanjut.

CARA PENGAMBILAN
 1. Satu skup (15gm) diminum sebelum makan di awal pagi.
 2. Selepas 1 minggu, pengambilan boleh ditingkatkan kepada 2 skup iaitu 1 skup di awal pagi dan 1 skup di sebelah malam sebelum tidur bagi yang memerlukan.
 3. Untuk pesakit buah pinggang kronik, pengambilan PREBIOLIFE boleh diteruskan sebanyak 2 skup sehari.
PREBIOLIFE dapat membantu...

 • 1. Memperbaiki kesihatan buah pinggang saya yang sedang bermasalah ke tahap yang lebih baik secara semulajadi TANPA KESAN SAMPINGAN.
 • 2. Memberi manafaat kepada orang yang saya sayangi (orang tua dan sebagainya) yang dapat membantu mereka memperbaiki dan meningkatkan kesihatan buah pinggang mereka ke tahap yang lebih selamat dan terjamin.
 • 3. Memastikan buah pinggang saya berfungsi dengan baik sepanjang masa.
 • 4. Mencegah diabetes yang merupakan penyebab utama kepada kerosakan buah pinggang
 • 5. Menghilangkan keletihan dan kelesuan saya dalam mengharungi aktiviti kerja harian dan seterusnya memberikan saya tenaga yang berpanjangan.
 • 6. Meningkatkan kecekapan sistem penghadaman usus dan menguatkan sistem imunisasi badan saya. Dengan itu saya akan lebih terjamin daripada penyakit-penyakit kronik yang lain.


 • DISCLAIMER: Produk PREBIOLIFE tidak bertujuan MERAWAT, MENYEMBUH atau MENCEGAH sebarang penyakit. Sebarang testimoni yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman sebenar individu tersebut dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza. Produk ini adalah makanan tambahan sebagai ikhtiar membekalkan nutrien dan khasiat kepada tubuh badan. Produk ini adalah ikhtiar semata-mata, kuasa penyembuhan mutlak adalah dengan izinNya.


No comments:

Post a Comment